Terugzenden

Is je bestelling niet wat je ervan verwacht had? Jammer om te horen, maar geen probleem!

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fameuz.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

 

Uitzonderingen terugzendingen;

  • Gepersonaliseerde artikelen komen niet in aanmerking voor retour.
  • Het artikel mag niet gebruikt en/of gedragen zijn..
  • Het artikel mag niet beschadigd zijn.
  • Voedingswaren en/of dranken worden niet teruggenomen.
  • Terugzending van artikelen gebeurt voor rekening en verantwoording van de klant.
  • Na ontvangst van je terugzending betalen wij het aankoopbedrag binnen de 10 dagen terug, volgens de door jou gekozen betalingsmethode bij bestelling.  

 

De artikelen mogen teruggestuurd worden naar:

Fameuz

Sint-Laurentiusstraat 17

3130 Betekom

Belgie

De makkelijkste manier vanuit België om terug te zenden is om zelf een etiket aan te maken op de site van Bpost via deze link.