FAQ

Levering

Wij verzenden standaard binnen België en Nederland maar andere Europese landen kunnen ook als bestemming gekozen worden. Neem contact met ons op indien je een speficieke vraag hebt hieromtrent - via het contactformulier of mail naar info@fameuz.be

Wij proberen steeds zo snel mogelijk te werken. Alle bestellingen worden binnen maximum 3 werkdagen verzonden.

Ja, natuurlijk! Vul daarvoor bij het afrekenen eerst jouw gegevens in bij facturatiegegevens. Vervolgens vink je het vakje ‘Verzenden naar een ander adres’ aan. Vul dan de gegevens in van de ontvanger.

Gratis verzending op alle bestellingen vanaf € 100, voor alle bestellingen binnen België en Nederland.

Terugzenden

Je hebt 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Ja, er zijn een aantal uitzonderingen:

- Gepersonaliseerde artikelen komen niet in aanmerking voor retour.

- Het artikel mag niet gebruikt en/of gedragen zijn.

- Het artikel mag niet beschadigd zijn.

- Voedingswaren en/of dranken worden niet teruggenomen.


Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@fameuz.be. 

Geef kort je reden van retour aan en om welke artikelen het gaat.

De artikelen kunnen vervolgens teruggestuurd worden naar:

Fameuz

Sint-Laurentiusstraat 17

B-3130 Betekom

Verpakking

Wij gebruiken enkel milieuvriendelijk inpakmateriaal. Onze verzenddozen zien er misschien niet perfect uit, maar dit komt omdat wij onze verzenddozen hergebruiken. Het is de inhoud dat telt, toch?

We hebben twee formaten in onze magneetdozen: 14 x 14 x 10 cm en 35 x 25 x 10 cm afhankelijk van de inhoud van iedere box. In de klep zitten twee magneten om de doos mooi te kunnen afsluiten. Ze zijn daarom ook ideaal om later te bewaren als herinneringendoos of om te hergebruiken.

Samenwerking

Passen jouw producten bij het gamma en de huisstijl van Fameuz? Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe leveranciers of partners om mee samen te werken. Laat ons gerust iets weten via info@fameuz.be. We kijken er alvast naar uit!