Redenen om een postkaartje te versturen

Redenen om een postkaartje te versturen

Een kaartje per post versturen, niet meer van deze tijd? Daar zijn wij het niet mee eens.

 

Het leven is drukker dan ooit en we hebben allemaal dagelijkse taken en verplichtingen die we zo snel mogelijk willen afronden. Naar de winkel gaan om een postkaart uit te kiezen, een postzegel te kopen, een boodschap te verzinnen en de kaart vervolgens weer naar de post brengen, kan dan als een hele opgave lijken.

 

En laten we eerlijk zijn, een digitale kaart versturen is zoveel gemakkelijker en neemt slechts enkele klikken in beslag, om jouw boodschap de deur uit te sturen.

 

Maar wie vindt het nu niet leuk om een kaartje in de brievenbus te vinden? Of een aankondiging van een bruiloft of een geboorte te ontvang of een bericht van steunbetuiging?

 

Redenen om een kaartje te sturen:

 

  1. Het persoonlijke

Het is zoveel persoonlijker om een handgeschreven wenskaart of postkaart te ontvangen, dan een digitaal bericht. Het toont de ontvanger dat je er moeite in hebt gestoken en dat doet natuurlijk altijd plezier.

 

  1. Je geniet er langer van

Jouw boodschap, aankondiging of uitnodiging blijft langer zichtbaar voor de ontvanger wanneer die jouw kaartje op de kast in huis plaatst. In plaats van het digitale bericht snel te klasseren, bekijkt de ontvanger wellicht verschillende keren je kaart en houdt er misschien nog wel een leuk gespreksonderwerp met bezoek aan over.

 

  1. Een leuke herinnering voor later

Letterlijk dan, want vele onder ons hebben de zogenaamde ‘memory boxes’ waarin we allerlei kaartjes, foto’s en andere aandenken bewaren. Niets zo leuk om binnen enkele tijd de herinnering aan het moment van dat postkaartje terug op te rakelen.

 

  1. Je maakt er iemand blij mee

Niets zo leuk om spontaan een kaartje te versturen naar die vriend, oude buur of klasgenoot die je al lange tijd niet meer gezien of gesproken hebt. Je maakt er gegarandeerd iemand heel erg blij mee.

 

  1. Fameuz doet voor jouw het werk

Het goede nieuws? Je hoeft niet eens meer naar de winkel voor jouw postkaartje. Bij Fameuz hebben we tal van wenskaartjes in de webshop. Kies jouw kaartje uit, bezorg ons jouw boodschap en adres van de bestemmeling en wij doen de rest!


Laat een comment na

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd